مشاوره حقوقی رایگان - اموزشگاه رانندگی

سلام بنده سرباز هستم و برای گرفتن گواهینامه پایه سوم اقدام کردم . در جلسات اموزش تو شهری به دلیل اینکه بنده در پادگان در برخی شب ها نگهبان هستم‌ و اینکه رده نظامی من را ممنوع الخروج از مقعر کرده بود.. و در شیفت شب حضور داشتم . قادر به حضور در چند جلسه از تعلیم نبوده ام. مربی اینجانب چند جلسه از بنده کنسل کرده است یعنی به دلیل نیامدن حذف کرده است و اینکه بنده از کارگزینی رده گواهی دارم که در این چند روز اموزش نگهبان بودم ؟ حق با چه کسی است؟ آیا عذر بنده موجه نیست؟ مرجع رسیدگی به این مشکل چه کسی است.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

موجه باشد یا نباشد فرقی نمی کند شما حتما باید به تعداد ساعات قانونی در کلاس آموزش حضور داشته باشید