مشاوره حقوقی رایگان - دیه بند انگشت

با سلام بند اول انگشت کوچک دست راستم در حین کار آسیب دید به شکلی که ناخن ان کامل درامده و استخوان آن تقریبا نصفش له و از بین رفته و بافت ماهیچه آن نیز از بین رفته و تعداد سه بخیه خورده. پزشک معالج اعلام نمودند که پین باید جایگذاری شود. لطفا دیه آن چقدر میشود. این اتفاق در اسفند 97 برای پیش آمده با تشکر از وقت و حوصله در پاسخ دهی به بنده. باتشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام موضوع تعیین میزان جراحات وخسارات وارده به بدن شخص ومیزان تعلق ارش یا دیه به آن پس از درمان کامل بستگی به بهبودی یا عدم بهبودی کامل دارد ودر صلاحیت پزشکی قانونی است اما بصورت کلی دیه بند انگشت , ديه هر انگشت به عدد بندهاي آن انگشت تقسيم مي شودو بريدن هر بندي از انگشتهاي غير شست ثلث ديه انگشت سالم و در شست نصف ديه شست سالم است . ودیه هر انگشت کامل برابربا یک دهم دیه کامل است موفق باشید.