مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

آیا مالک حتماً باید یکماه مانده به اتمام قرارداد اجاره به مستاجر اعلام عدم تمدید کنه و یک سوم ودیعه رو مسترد کنه؟
اگر کلاً خود موجر اعلام عدم تمدید نکنه (در زمان کرونا) قرارداد اتوماتیک تمدید میشه(اگر پسر یا دخترش که ذی نفع نیستن اعلام کنن اعتبار قانونی داره؟)
تا چند روز بعد از اتمام قرارداد فرصت شکایت از مستاجر وجود داره؟ (در زمان کرونا و مصوبه ستاد کرونا)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
لازم نیست یک سوم ودیعه پرداخت بشه ولی باید به مستاجر اعلام بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام یک سوم ودیعه پرداخت شودجهت مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیرید.