مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

با سلام و عرض خسته نباشید ، در دادگاه کیفری بدوی قاضی بدون خواستن اسناد نسبت به ادعا های مشتکی عنه ها به ادعاهای آن ها استناد کرده و رای بر منع تعقیب داده است ، و کلی مدارک مارو اصلا بهش استناد نکرده . و ما دادخواست تجدید نظر داده ایم که گفته های مشتکی عنه ها کذب هست و قاضی چرا بدون درخواست اسناد نسبت به ادعاهای مشتکی عنه ها استناد کرده . آیا ممکن است در دادگاه تجدید نظر ر از مشتکی عنه ها مدارک و اسناد نسبت به اظهاراتشان خواسته شود ، و گفته آنها هم که کذب است رای دادگاه بدوی شکسته شود ؟ و چقدر زمان بر است معمولا ؟
شکایت هم مزاحمت و ممانعت ملکی هست که فروشنده پارکینگ را تفکیک نکرده و سند و پایانکاری وجود ندارد . ولی مشتکی عنه ها بصورت اختصاصی در آورده و از ما ممانعت میکنند که در دادگاه هم ادعا کرده اند که فروشنده به ما تحویل داده است و ادعای کذب کرده اند و قاضی هم بدون درخواست مدارک نسبت به ادعای آنها رای داده است .با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد و نتیجه قابل پیش بینی نیست