مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام حدود دوماه پیش با زنم دعوام شد و رفت خونه باباش بعداز ده روز من اینیستاگرامشو هک کردم دیدم با دوستش داره چت میکنه یجا از چتاشون دوستش بهش میگه ع فالوت کرد برو پیامو فالو من همسره منم میگه باشه و این کارو میکنه من از روی همه اینا فیلم و اسکرین شات گرفتم حتی از پیچ این دو پسر اسکرین گرفتم که همسرم رفته فالوشون کرده
درخواست دوست همسرم به گونه ای بود که انگار از قبل همدیگه رو میشناسن بعد که همسرم فهمید من میدونم پیچ اینیستای خودشو پاک کرده الان من میتونم از همسرم شکایت و ثابت کنم بدون اجازه من نباید این کارو می‌کرد و متهم کنم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
هک کردن خود جرم است بزرگوار
وادله ای که خودتان وازطریق هک کردن بدست اورید غیرقانونی است
بایدسعی کنید ادله دیگری پیداکنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر نمی توانید زیرا برپای گمان است و فالو کردن از مصادیق خیانت نیست