مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی و تهدید

سلام وقتتون بخیر.
من یه خانم متاهل هستم با یه پسری دوست شدم ک بعد یه مدت متوجه شدم رفتارهای اون آقا اصلا نرمال نیست ک با عکس و فیلم های من جهت اخاذی از من و پدرم بوده با اسلحه منو تهدید میکرد حتی زمانی ک جوابشو نمیدادم چندبار شیشه ماشینمو شکسته یه بار هم اسید ریخته رو ماشینم الان هم با عکس و فیلم های شخصی من داره آبرومو میبره و اختیاری میکنه توروخدا کمکم کنید من چیکار کنم

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام امکان طرح شکایات تهدید و تخریب اموال و افشا اسرار شخصی برای شما وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، جهت اظهارنظر دقیق حقوقی ، نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اتهام تهدید علیه ایشان شکایت خود را طرح نمایید