مشاوره حقوقی رایگان - پایان شراکت در کار

از یکی از بستگان مبلغی بابت شراکت در کار گرفتم که یک رسید به همین مضمون به ایشان دادم ؛ الان من می‌خوام مبلغ پرداختی ایشان با سود مشارکت رو بهشون بدم ولی قبول نمیکنند و قرارداد مشارکت می‌خوان ؛ از منظر قانونی آیا ایشون میتونن پیگیری کنند یا نه ؟ من چطوری میتونم به این رابطه پایان بدم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
با ارسال اظهارنامه اتمام قرارداد را اعلام نمایید و جهت حساب کتاب فرصت یک هفته ای بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با ارسال اظهارنامه اتمام قرارداد را اعلام نمایید