مشاوره حقوقی رایگان - شراکت با برادر

سلام و عرض ادب
ملکی داریم که مالک اون پدرم هست و این ملک رو برای کار کردن من و برادرم در اختیار ما قرار داده و نمایشگاه اتومبیل برپا کردیم که من و برادرم با هم اونجا مشغول کار هستیم.سوال من اینه که شغلی مثل نمایشگاه ماشین یا املاک که با این شرایط مشغول فعالیت هست معامله ای که خودم انجام میدم و درش برادرم کاری رو انجام نداده ایا باید درصدی مثل شریک از درامد من رو دریافت کنه؟ یا بر عکس من درصدی از مبلغ کاری رو که برادرم انجام داده رو دریافت کنم؟ اخه سرعت و مهارت کاری ما 2 نفر متفاوت هست.یکی قوی تر یا دیگری کند تر با تراکنش های کمتر هستیم.پیشنهاد من این بوده که هرکی درامدی رو از این جایگاه بدست اورد 100٪ اون درامد برای خودش باشه مگر اینکه دیگری یک طرف انجام معامله باشه. ولی برادرم مخالفت میکنه چون تو این روند معاملاتی ضعیف تر هست.چکار باید کرد که هم منطقی و هم عرف روند کاری باشه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است در این خصوص قرارداد مشارکت مدنی تنظیم نمایید تا تمامی موارد مشخص گردد ، در حالت کلی هر فرد نسبت به میزان آورده خود در سود و زیان شریک خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به قرارداد شما با هم دارد اگر در متن قرارداد چنین چیزی شرط شده باشد باید طبق آن انجام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مفاد قرارداد حائز اهمیت است
متنی تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قرارداد مشارکت بین خود منعقد کنید که حدود سود و درصد آن و مبنای آن کاملا مشخص باشد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،میتوانید قرارداد مشارکت فیمابین خود تنظیم نموده وآورده هریک از طرفین ازجمله سرمایه وکار را مدنظر قرار دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام توافقی است و بین خود قرارداد تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید که تمام این موارد توافقی می باشد و هرچه طرفین توافق کرده باشند و در قرارداد گنجانده شده باشد سندیت دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید توافق کنید هر کسی در داخل نمایشگاه برای خود معامله کند.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که قرارداد مشارکت بین شما وجود نداشته باشد درآمد هر کس متعلق به خود اوست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید یک قرارداد مشارکت با کمک وکیل با هم منعقد کنید که در ان قرارداد این موارد پیش بینی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد مشارکت مدنی تنظیم نمایید تا تمامی موارد مشخص گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر قرارداد کتبی دارید می بایست طبق آن عمل نمایید . در غیر این صورت یا باید با یکدیگر صلح نمایید . یا این که پدرتان که مالک است تعیین تکلیف نماید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همه چیز بستگی به توافقات شما دارد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید با یکدیگر به توافق برسید در غیر این صورت شرکت را منحل کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توافقی بین خودقراردادی منعقد کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تمامی این موارد بستگی به توافق طرفین دارد