مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام خسته نباشید من یک سالی بدلیل مریضی در بیمارستان بودم و برادرانم از پیری پدرم سواستفاده کردن تمامی اموالش را سند بنام خودشان زدن هوشیاری پدرم به صورتی هست که من رو نمیشناسه ،طرح شکایت من بر چه پایه ای هست؟خیانت در امانت میباشد ایا؟ممنون ازتون

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

دادخواست اثبات حجر پدر را بدهید و تاریخ حجر را قبل از انتقال اموال ثابت نمایید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا حکم حجر بگیرید و سپس دادخواست ابطال معامله بدهید