مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام پدربنده درسن 43سالگی سرطان گرفت و رسن 64سالگی برادربنده چون باپدرم بود وپدرتوحال خودش نبود وسوادخواندن ونوشتن نداشت برادرم بردوسند خانه 150متری رابنام خودش کرد و ما بیخبر بودیم 8سال بعد پدرم فوت کرد ما بعد از فوتش باخبر شدیم آیا میتوان شکایت کرد اینکه میگن بعداز60سالگی کسی اینکار راکنند کلاهبرداری است

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید حجر پدر را در زمان انتقال ثابت کنید سند قابل ابطال است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است