مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ناشی از اتصالی برق

منزلی دو طبقه دارم که طبقه اول خودم و طبقه دوم مستاجر می نشیند. مستاجر در مسافرت بوده و کلید خانه اش تحویل ما بوده است. متاسفانه بر اثر آتش سوزی ناشی از اتصالی برق به دلیل نوسان برق، منزل دچار حریق شده و کاملا خسارت می بیند. سوال اینجاست که خسارت وارده بر ساختمان و همچنین هزینه خرید لوازم منزل مستاجر بر عهده موجر است یا مستاجر؟ تاکید مینمایم که حریق صرفا به دلیل اتصالی برق بوده است و عمدی در کار از طرف مستاجر نبوده است.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

برابر قانون ایجاد بستر مناسب برای انتفاع از موضوع اجاره از وضایف ذاتی موجر است