مشاوره حقوقی رایگان - نگرفتن اربابی سالانه مالک از مغازه مستاجر

من مغازه ای دارم که اربابی آن هرماه 100 تومان طبق قولنامه می باشد ولی هر موقع به مالک برای پرداختن حق اربابی ماهانه را می‌گویم نه از ما پول می‌گیرد نه رسید می‌دهد چه کار باید آنجا دهیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حتما حق مکالمه را به
صندوق دادگاه یا ثبت واریز نمایید و در صورت عدم واریز به صندوق دادگاه ، مالک میتواند دادخواست تخلیه به طرفیت شما اقامه نماید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شماره کارت بگیرید و به حساب وی واریز کنید و اگر نداد اظهارنامه ارسال کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید به حساب دادگستری واریز نمایید ومراتب را به ایشان ابلاغ کنید