مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه کارفرما

باسلام و تبریک سال نو
بنده بمدت سه سال پیش یکی از بستگان نزدیک در یک مدرسه غیر انتفاعی مشغول بکار بودم و ایشان طی این سه سال جز واریز بیمه هیچ حقوق و مزایایی به بنده نپرداختن و همیشه میگفتن پولهاتو جمع میکنم برات خونه میگیرم و بنده طی این سه سال هم با برداشتن سرویس بچه های مدرسه و بعداز ظهرها با کار کردن در آژانس خرجم رو درمیآوردم، و بدلیل فامیل بودن روم نمیشد که علیه ایشان شکایت کنم و ایشان هم تا حال حقوق سه سال بنده را پرداخت نکرده و اعلام میدارد که برو هرکاری ازت برمیاد بکن.
سوالم از شما دوستان اینه که چگونه اداره کار ثابت کنم که بنده سه سال حقوق و مزایا نگرفتم؛ البته خوشبختانه قرداد کارو سوابق بیمه ام را دارم. باسپاس فراوان

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

نیازی به اثبات شما نیست.طرف شکایت باید ثابت کند که حقوق شما رو بطور کامل پرداخت کرده است.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با شاهد و همچنین سوابق خود