مشاوره حقوقی رایگان - عقد موقت

با سلام و وقت بخیر
بنده 2 سوال در رابطه با عقد موقت داشتم
آیا دختری که مرجع تقلید ندارد می تواند بدون اذن پدر با پسری که مرجع تقلید دارد عقد موقت داشته باشد؟؟

و سوال دوم اینکه آیت الله خامنه ای حکم احتیاط در رابطه با مسئله اذن پدر برای عقد موقت داده اند. آیا می توان در این مسئله که حکم احتیاط دارد، به مرجع دیگری که اذن پدر را شرط ندانسته اند رجوع نمود و صیغه موقت را جاری ساخت؟؟
با تشکر از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق مقررات باید با اذن پدر باشد مگر اینکه دختر دوشیزه نباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر برای ازدواج موقت توسط دختر مجرد ، نیاز به رضایت پدر خواهد داشت
خیر و در این موارد قانون وجود دارد
و حکم شرع جاری نخواهد شد