مشاوره حقوقی رایگان - رباخواری

باسلام
حدود دو سال پیش ب ایکی از دوستام شراکت کردم و قراردادی بینمون بسته شد در حضور یک نفر شاهد و توی قرارداد سند ملکشون رو در رهن من گذاشتن البته شراکتمون کار از اون بود دوتا مبلغ ریختن به حساب من بعد از چندماه دیدم نمیصرفه گفتم نمیخوام شراکت کنیم و اون گفت که پول ندارم ملک من رو بردار منم ملک رو برداشتم و مابقی ملک رو پول بهش دادم و در بنگاه به نامم زدن، بعد از یک سال یه اقرارنامه هم ازش گرفتم که هیچ گونه ادعایی نداره اعم از کیفری و حقوقی و مبالغی که بهش دادم درون متن ذکر شد درحضور چندنفر امضا و انگشت هم زدن، حالا رفته از باب رباخواری شکایت کرده و رفته 15تا شاهد دروغی جمع کرده و از من شکایت کرده، ایا میتونه کاری انجام بده

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .با توجه به توضیحات شما پاسخ منفی است .شایان ذکر است که ربا برای هر دو طرف جرم است