مشاوره حقوقی رایگان - ربا

بنده از شخصی طی چندین مرحله مقداری پول گرفتم بابت شراکت

شراکتی در کار نبود و ربا بود
اما طرف مقابلم نمیدونست ربا هست و گفتم شراکته
تا الان دوبرابر مبلغ پولو بهش عودت دادم حالا هم برای اصل سرمایه ازم شکایت کرده

حالا با توجه به اینکه اون شخص اس ام اس های منو داره و من بهش گفتم که کار شراکت و تولید هست و هربار شرط میکردیم سود رو اول معامله

ایا اگر شکایت ربا کنم بجایی میرسم؟
400 میلیون بهم داده
800میلیون بهش دادم
الان 400میلیون تحت عنوان قرارداد شراکت هم شکایتم کرده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قراردادی باهم دارید میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید در غیر این صورت خیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بجز متن پیامک ها ایشون دیگه چه مدرکی دارند ؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
باید اصل پول را به ایشان برگردانید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.ماده 595 قانون مجازات اسلامی ایران ر با را جرم و برای آن مجازات در نظر گرفته است: «مرتکبین اعم از ربا دهنده، ر با گیرنده و واسطهٔ بین آنها علاوه بر ردِ اضافه به صاحب مال به شش ماه تا سه سال حبس و تا 74 ضربه شلاق و نیز معادل مورد ر با به عنوان جزای نقدی محکوم می‌گردند.بنابراین با شکایت خود نیز دچار مشکل می شوید.