مشاوره حقوقی رایگان - آیا رابطه نامشروع دلیل اثبات نشوز زن میباشد

سلام. آیا رابطه نامشروع دون از زنا با تکرار دو بار که رای محکومیت زن صادر شده باشد دلیل اثبات نشوز میباشد و آیا نفقه و اجرت المثل به همچین زنی تعلق میگیرد. ممنون

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

این عمل ایشان دلیل اثبات نشوز نیست و نفقه و اجرت المثل نیز به ایشان تعلق خواهد گرفت هرچند درخصوص اجرت المثل نظر مخالف نیز وجود دارد

یک وکیل

سلام. رابطه نامشروع مانع از تعلق گرفتن نفقه و اجرت المثل به روجه نمی باشد