مشاوره حقوقی رایگان - خودرو معیوب

پراید خریدم با اعتمادی که به مالک داشتم ماشین را کارشناسی نبردم وکالت تعویض بلاک گرفتم بعد متوجه شدم ماشین شاسیش معیوب شکسته میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام و سپس دادخواست فسخ معامله بدهید

یک وکیل

تقاضای ارش معامله یا فسخ معامله هرکدام را مایل بودید میتوانید مطرح کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله ابتدا تامین دلیل کنید و بابت خیار عیب فسخ کنید یا مطالبه خسارت و ارش کنید