مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن پرونده جبهه پدر

پدر بنده از سال63 تا 65 در جلدیان (آذربایجان غربی) ژاندارمری خدمت کردن که جزء مناطق جنگی محسوب میشده که ادامه خدمتش (یگان خدمت) در سپاه مهاباد تقسیم شدند، ماموریت پاکسازی شهرها ، روستاها و پایگاه های نظامی را برعهده داشتند و کارت پایان خدمتش رو از هنگ ژاندارمری مهاباد گرفتن موقع ترخیصشون.
الان من برای کسری خدمت که اقدام کردم فقط یک سال از این دو سال را قبول کردن به عنوان سابقه ی خدمت در مناطق جنگی و همون یک سال رو برای کسری خدمت قبول کردن. در صورتی که پدر من هر دو سال رو در منطقه جنگی خدمت کرده. ولی الان میگن چون پرونده اش گم شده و شما نمی تونید ثابت کنید که دو سال رو در منطقه جنگی بودید. فقط یک سال بهتون تعلق میگیره. الان بنده چطور میتونم حق پدرم رو بگیرم ازشون با این شرایط؟ چه مدارکی باید داشته باشیم؟ آخه مگر کارت پایان خدمت شرط نیست؟ حتی میگن که کارت ایثارگری هم بهتون تعلق نمیگیره.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید