مشاوره حقوقی رایگان - دستور فروش ملک مشاع

با سلام بنده 10 سال پیش به همراه 3 شریک دیگر زمین کشاورزی را به مساحت 6 هزار متر از از یک زمین 40 هزار متری را از فردی خریده ایم اما بعدا بین ما چهار شریک اختلاف پیش امد و یکی از شرکا اجازه کار یا فروش زمین را نمیدهد، در مبایعه نامه فروش زمینهارگوشه و حدود 6 هزار متر ما مشخص شده ولی در سند تک برگ اداره ثبت هیچ بحثی از 6 هزار متر نیست و سهم هر شخص به صورت سهم مشاع از کل 40 هزار متر بیان شده که من درخواست افراز دادم و اداره ثبت بر اساس استعلام از جهاد کشاورزی گواهی عدم افراز داده حالا میخوام اقدام کنم برای دستور فروش ولی سوالم اینه که چون سند زمین مشاعی هستش باید اسم تمامی افراد شریک در زمین رو در شکایت ببرم یا فقط شرکای 6 هزار متر که سه نفر هستن؟ در واقع کل زمین به مزایده میرود یا فقط این 6 هزار متر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام کلیه شرکا باید طرف دعوا قرار بگیرن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید درخواست دستور فروش به طرفیت تمام شریکان باشد و تمام زمین به مزایده گذاشته خواهد شد