مشاوره حقوقی رایگان - تصرف خودرو ورثه ای

پدرخانم من فوت کرده یکی ازپسرها خودرو را تصرف کرده و گواهینامه ندارد درصورت حادثه آیا بقیه وراث باید خسارت بدهند؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. از آن جا که ورثه جانشین و قائم مقام دارنده خودرو می باشند، از باب خسارات مسوولیت هایی بر ایشان بار می شود ( خصوصا در فرض نداشتن بیمه ثالث )

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر ولی خسارات از خود ایشان یا از
سهم الارث ایشان از ماترک پرداخت خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر شخص راننده خودرو مسئولیت پرداخت دیه سرنشینان را خواهد داشت