مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودروی متوفی

با سلام. دخترم اخیرا فوت شده و همسرش بدون رضایت بنده از خودروی دخترم استفاده شخصی میکند و میخوام بنده به عنوان وارث خودرو را توقیف کنم.ضمنا کارت سوخت را هم برداشته . لطفا راهنمایی فرمایید مراحل توقیف خودرو چگونه است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس طبق دادخواست تقسیم ترکه اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست مهر و موم ترکه بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مهرو موم ترکه از طریق دفاتر خدمات قضایی

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سریعا از ژریق دادگاه اقدام کنید قبلا انحصار وراثت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اخذ گواهی انحصار وراثت و و سپس درخواست مهروموم ترکه مطرح نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید انحصار وراثت کنید و بعد از آن می توانید تا زمان تقسیم ترکه برای اینکه جلوی استفاده ایشان را بگیرید تقاضا کنید ترکه مهر و موم شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید