مشاوره حقوقی رایگان - انتقال صندوق تامین اجتماعی به خدمات درمانی

باسلام .بند پس از 27 سال سابقه در دانشگاه تحت پوشش تامین اجتماعی بودم که اخیرا رسمی قطعی شدم که باید از صندوق تامین اجتماعی به خدمات درمان کشوری انتقال پیدا کنم . که تصمیم گیری برام سخته و نمیدونم صلاح هست یا خیر لطفا در تصمیم گیری کمکم کنید.

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
هر یک برای خود مزایا چ معایبی دارند که با توجه به شرایط خودتون باید بررسی و تصمیم گیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می شود از کارشناس متخصص در امور بیمه موضوع را پیگیری نمایید