مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من 6 ماهه عقد کردم ب اجبار والدین و ازدواجم کاملا سنتی بوده درخواست طلاق دادم سه جلسه مشاوره هم رفتیم نتیجه شد عدم سازش ولی توافقی نیست گفتم مهریه رو میبخشم تا حدودی قبول کردن ولی تو برگه نتیجه مشاوره گفته ک زوج موافق ب طلاق نیس میخواستم ببینم با وجود اینکه مهریه رو ببخشم دادگاه خودش طلاق میده یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی دادگاه با بذل مهریه با طلاق موافقت میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت درخواست طلاق
یکطرفه توسط زوجه ، زوجه باید دلیل
قانونی برای طلاق داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهریه را ببخشید میتوانید دادخواست طلاق به درخواست زوجه دهید تا بر اساس عسر و حرج و شرایط دیگر بررسی شود . نوع طلاق خلع است . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادگاه مستقل عمل خواهد نمود و با توجه به دلایل و مدارک شما حکم مقتضی صادر خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به نظر قاضی دارد.
باید عسر و حرج اثبات گردد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نحوی باید شراط عسر و حرج ثابت شود

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

باید عسر و حرج اثبات گردد و با بذل بخشی از مهریه طلاق صادر شود