مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه (بدون هیچ مدرکی)

با سلام و احترام خدمت وکلای گران قدر
همسر من رفته درخواست طلاق داده و به ازای طلاق گفته مهریه رو میبخشه در دادگاه بدوی حکم طلاق صادر شد به علت اینکه چون مهریه رو بخشیده و احتمال عسر و حرج بوده ومن اعتراض زدم به علت نقص در صدور حکم و رای در دادگاه تجدید نظر به نفع من صادر کرد و رای به این صورت بوده
زیرا اولا زوج زوجین در دوران عقد به سر میبرن و زندگی مشترک تشکیل نداده اند و تجدید نظر خواه دانشجوی تهران است به همین دلیل تا کنون نام بردگان فرصت کافی و ازاد برای ارتباط با یک دیگر پیدا نکرده اند و هر چند گاهی و چند روزی در شهرستان...منزل پدری ارتباط بر قرار میشده که حسب ادعای مشارالیه از منزل یاد شده بیرون رانده شده و ارتباط قطع گردیده است و داور زوج در گزارش مشروح خود علت بروز اختلافات فی مابین زوجین دخالت بی مورد پدر زوجه اعلام نموده است ثانیا وکیل خواهان به شرح متن درخواست اولیه منشا اختلاف و وقوع عسر و حرج را سو رفتار زوج اعلام نموده که این ادعا فاقد دلیل بوده و صرف ادعای مذکور یا بذل مهریه نمیتوان دلیل بر عسر و حرج باشد و چنانچه عسر و حرجی هم باشد(که نیست) علت ان از ناحیه ی زوجه بوده و رای له نفع من (زوج)بوده
حال سوال من این است
1/زوجه اعتراض به فرجام خاهی در دیوان کرده احتمال برگشت حکم برای زوجه هست
2/حکم تمکین به نفع من صادر شده و زوجه تمکین نمیکند
3/زوجه از جمله زمین و وام ازدواج و طلا هارو که براش خریدم بالا کشیده
4/ و اینجانب زوجه هیچ مشکل روحی روانی وجسمی نداشته وهیچ کدام از موارد 12گانه شروط عقد را نداشته و زوجه هیچ گونه مدرکی از جانب من (زوج) نداشته
وصرفا بدون هیچ علتی با دخالت خانواده می خواهد طلاق بگیرد
**حال سوال من این است با وجود این شرایط زوجه میتواند طلاق بگیرد ؟
درضمن من به هیچ وجه زنمو طلاق نمیدم بایدکه تمامی هزینه وخرج و مخارج و همه ی چیز هایی رو که بالا کشیده رو بده و بعد طلاق بگیره این امکان پزیر است؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
زوجه تنها در صورت اثبات عسر و حرج و نیز شروط سند ازدواج می تواند درخواست طلاق نماید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

طلاق از‌جانب‌زن صرفا با تحقق شروط ضمن عقد یا اثبات عسر و حرج است ولی سوال شما نیاز به بررسی و مشاوره با وکیل دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به ارایه توضیحات بیشتر هست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

علیرغم اینکه انجام هر دادخواستی
بر اساس نظریه مرجع قضایی اجرا خواهد شد
زوجه تنها در صورت اثبات عسر و حرج و نیز شروط سند ازدواج می تواند درخواست طلاق نماید
که ملاک اجرای آن تصمیم مرجع قضایی است .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طلاق از‌جانب‌زن منوط به اثبات عسر و حرج است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام زوجه یا بایو وکالت در طلاق داشته باشتد یا عسر و حرج را اثبات نمایند برای مشاوره بیشتر در خدمتتون هستم

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قابل پیش بینی نمی باشد به هر صورت با مرور زمان به جهت مفارقت طولانی و عسر و حرج امکان طلاق وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر عسر و حرج ثابت نمیشوداما شما هم باید در فرجام خواهی لایحه کامل و دقیقی ثبت کنید.