مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه زمین

با سلام . به پدر بزرگم از پدرشون زمینی به ارث رسیده که بعد از فوت پدر بزرگم میخوایم برای زمین که مشاعی است و در بافت شهری هست به اندازه سهم الارث هرکس سند بگیریم سهم من و خواهرم از مادر فوت شدمون 156متر هست که سند صادر میشه ولی زیر 180متر مجوز ساخت شهرداری نمیده . مابقی وراث 24متر از زمینشونو به من نمیفروشن که زمین من هم شرایط ساخت پیدا کنه. در صورت مخالفت من با تقسیم نامه . مابقی وراث اگه شکایت کنند چه اتفاقی میفته. مرسی از راهنمایتون

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

زمین اگر قابل تقسیم باشه، به نسبت سهم هرکس تقسیم شده؛ وگرنه فروخته میشه و قیمتش تقسیم میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما تقسیم نامه را امضا ننمایید و تمام ملک در مزایده به فروش خواهد رفت و سهم هر وارث پرداخت خواهد شد