مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر

آیا می توانم از همسرم که بنده را مدتی است از منزل شخصی ام بیرون کرده است (که با عشق و علاقه خریداری کرده و مدتها پیش برای ابراز علاقه مندی بنام ایشان زده ام) شاکی شده و دادخواست برگشت از هبه و هبه تنظیم کنم؟ (ضمنا اسناد و مدارک موجود ولی توسط همسرم ضبط شده است). متشکرم ج ن

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید مدارکتان بررسی شود

پرسشگر :

<بنام خدا> با عرض سلام و ادب و خدا قوت بشما سرورگرامی جناب دکتر هادی بیگی .در خصوص دعوی بنده علیه همسرم بمدت 4 ماه و 20 روز است که به بنده اجازه ورود به منزل م را نداده و اینجانب در منزل پدری و خواهرانم در مشهد زندگی ولی ایشان از فرط بددلی و شکاک بودن بنده را متهم و محکوم به خیانت می نمایدو... در این مدت بنده بطور یکجانبه به مراکز مشاوره و ومدد کاری خانواده و مراکز مشاوره خصوصی مراجعه و مشاوره شده و از طرف مراکزتقاضای حضور همسرم بآنجا شده و دعوتنامه رسمی و کتبی داده شده ولی ایشان بی اعتنایی نموده و خودش را بری از هرگونه عیبی و مشاوره می داند و تنها حس انتقام جویی و اتهام زنی را دنبال نموده و می کند. در ضمن کلیه وسایل شخصی و اداری ام، من جمله لپ تاپ و مدارک شناسایی و هویتی وگذرنامه ام را ضبط و مفقود و اظهار بی اطلاعی نموده و کلید ورودی منزل شخصی ام را تغییر وکلید قفل ورودی پارکینگ را هم مفقود کرده و بتازکی در ادامه مشاوره با وکیلش تقاضای به اجرا گذاشتن 50 سکه از 250 سکه مهریه اش و ضیط اموال و و دادخواست توقیف و اجازه عدم فروش خودروی متوقف در پارکینگ خونه ام را از طریق وکیلش بمن داده است. ؛ حال خواهشمنداست چگونگی بررسی مدارک بنده را بفرمایید تا بنده اراسال تلگرامی نمایم. تسریع در پاسخ موجب امتنان فراوان خواهد بود.

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر اسناد به دادگاه ندهد موضوع هبه ثابت نمی شود.