مشاوره حقوقی رایگان - هبه نامه

اگه قبل فوت پدر هبه نامه بنویسد کل اموالمان را به زنم میبخشم و همه وراث امضا کنند ولی این هبه نامه رسمی نباشد میتوان باطل شود و وراث به حق قانونی خود برسد

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

سند عادی با رعایت سایر شرایط دارای اعتبار است و همسر مرحومه می تواند با مراجعه به دادگاه و اثبات اعتبار سند عادی خود روی همین برگ رای گرفته و ورثه را ملزم به انتقال سند نماید .جهت حفظ حقوق شما و توصیه می شود در صورت طرح دعوی به صورت حضوری با وکیل دادگستری مشورت نمایید .