مشاوره حقوقی رایگان - هبه نامه شاهی

با سلام احتراما پدربزرگم سال91طبقه اول ملک مسکونی خود را در حضور تمامی وراث و برخی از فامیل و همسایگان به بنده هبه نمودند معوض بر اینکه یکسال در مکان مذکور مجالس مذهبی اقامه شود اکنون 11سال است که مجالس مذهبی در آن مکان به مدیریت بنده اقامه می شود و مورد تصدیق تمامی اهالی بوده و روشن است.لاکن جدیدا متوجه شده ام که پدربزرگ سال 93با سند ملک ضامن تسهیلات شخص ثالثی به منظور مشارکت مدنی شده و با عدم پرداخت دیون سال97ملک به تملک رسمی بانک رسیده است و بانک با اخذ اجراییه به منظور خلع ید به بنده (طبقه اول) و پدربزرگ(طبقه دوم) مهلت یکماهه داده است.بنده نیز هبه نامه شفاهی سال91 را کتبا به صورت عادی و سپس رسمی تنظیم نمودم و شاهدین همان سال نیز تصدیق نمودند که 20نفر می باشند و پدربزرگ نیز اقرار نموده است و همسایگان و اهالی نیز حاضر به شهادت هستند و سازمان تبلیغات اسلامی نیز تاییده داده است.اکنون بنده چگونه میتوانم طبقه اول را که نوعی حسینیه شده است را از تملک بانک خارج نموده،تفکیک و به تنظیم سند مالکیت رسمی بپردازم.باتشکر و عرض ارادت

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مستندات باید ثابت کنید هبه قبل از ضمانت صورت گرفته و در خواست ابطال سند بانک‌را بنمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکتان بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج اسفناکی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات نیاز به واکاوی دارند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بر روی پرونده جریانی بانک و این شخص ثالث که از آشنایان پدربزرگ است بگذارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست اعتراض ثالث مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مدارک و مستندات نیاز به واکاوی دارند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

دلایل قوی ارائه دهید و از یک وکیل کمک بگیرید
نیاز به بررسی بیشتر دارد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مطروحه واجد بررسی بیشتر و گفت و گوی متقابل می باشد