مشاوره حقوقی رایگان - فریب دادن پدر مریض توسط برادر ها

با سلام. پدر بنده بالای 80 سال سن دارد. و الان سرطان خون گرفته. متاسفانه بدلیل زمین گیر شدن برادر هایم از فرصت استفاده کردن و با ان حال مریض که توان راه رفتن نداره ، خانه پدری رو به اسم خودشون زدن. آیا امکان شکایت و گرفتن حق بعد از فوت پدر را داریم یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است قبل از فوت پدرتون اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله همین حالا باید دادخواست بدهید
شما باید ابتدا دادخواست اثبات حجر را اقامه نمایید و سپس دادخواست
ابطال انتقال سند رسمی را مطرح نمایید