مشاوره حقوقی رایگان - اورده نشدن معبر منزل مسکونی در طرح هادی پیشنهادی

من حدود چهل سال میباشد که در روستا منزل مسکونی دارم که جهت عبور از معبری که وجود داشت استفاده میکردم ولی این معبر به خاطر مسائل قوم و خویشی در طرح هادی روستا اورده نشده واز طرف دیگر همسایه ما مدعی است که زمین متعلق به وی میباشد در حالی که مالک اصلی زمین فروشنده ملک همسایه می گوید که ان زمین بایر بوده و متعلق به ما نمیباشد برای رفع این مشکل چه کاری باید انجام دهیم ممنون

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

شما حق عبور و ارتفاق داشته اید و حق شما باقی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بنیاد مسکن و بخشداری پیگیری کنید