مشاوره حقوقی رایگان - حذف معبر در طرح هادی

باسلام و خسته نباشید ، زمینی داشتم که قبلا کاربری زراعی بوده ، و داخل بافت روستایی بود ، که اینجانب به تفکیک زمین اقدام نمودم و معبری نیز در زمین در نظر گرفته بودم که خود معبر و قطعات تفکیکی به خیابان اصلی اشرافیت داشت و قسمتی از زمین های تفکیک شده را به اشخاص فروخته بودم که دو قطعه آن در نبش معبر پیش بینی شده قرار داشت اخیرا بنیاد مسکن در بازبینی طرح هادی روستایی شارع در نظر گرفته شده در نقشه خود تفکیکی را حذف نموده و آن قسمت را با کاربری مسکونی در نظر گرفته است ، حال سوال بنده این است که آیا آن معبر حذف شده را که به مسکونی تبدیل شده می توانم تملک کنم یا خیر ؟ ضمنا قطعات فروخته شده به اشخاص در نبش معبر قبلی با حذف همین معبر باز هم به خیابان اصلی مشرف هستند ، صرفا زمین آنها از حالت نبش خارج شده است .
با تشکر و پوزش از بابت طولانی بودن سوالم !!

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .باتوجه به حقوق مکتسبه خریداران این زمین دراین معبر,هراقدامی ازجانب شما باید باهماهنگی ورضایت صاحبان حق مذکورباشد.