مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مشروط

سلام و خسته نباشید ضمن تبریک سال نو به شما عزیزان- ببخشید میخواستم بدونم اگر کسی با ازادی مشروط بیرون باشه و باز به جرم سرقت ولی رضایت شاکی به زندان افتاده باشد ایا آزادی مشروط را باید بکشد یا نیازی به کشیدن آزادی مشروط نمی باشد. چون بعضی از وکلای عزیز میگن باید بکشه ولی بعضیها میگن نه هرکسی یک بار میتونه از ازادی مشروط استفاده کنه -ممنون میشم اگر یه پاسخ قطعی بهم بدید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هر شخص تنها یکبار می تواند از ازادی مشروط استفاده نماید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درصورت ارتکاب جرم جدید درزمان ازادی مشروط علاوه برتحمل مجازات جرم جدید ازادی مشروط نیزلغومیگرددوباید مدت حبس باقی مانده از ارتکاب جرم اولی رانیز تحمل کند