مشاوره حقوقی رایگان - امتیازات در بیع نامه

با سلام ملکی حدود چهل وشش سال پیش خریدیم با حدود اربعه مشخص 50در 80 به متراژ چهار هزارمتر حق ابه وابریز کوه نیز به این ملک تعلق داشته و ما به خاطر ابریزی هم که خریدیم دوهزارمتر بیشتر از ابعاد مبایعه نامه از ملک فروشنده تصرف کردیم الان فروشنده مطلع شده واز ما شکایت کرده ایا ما میتوانیم به اسم ابریز کوه که به ما تعلق داشته ملک تصرف کنیم و جزو امتیازات ملک خریداری ما هستش

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.تصرف بنا به گفته خودتان غیر قانونی و متعلق به دیگری است و نمیتوانید مطالبه بابت امتیاز بنمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نه تحت این عنوان نمیتوانید اما تصرف اماره ی مالکیت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر. مگر عرفا چنین باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کارشناس با تطبیق مدارک وحدود اربعه ملک تعیین خواهد نمود