مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

من در یک آپارتمان 3 واحده ساکن هستم که پارکینگ اختصاصی دارم به خواسته دو واحد دیگر به پارکینگ واحد 3 رفتم وایشان هم در بخش مشاع پارک کرد که عبور ماشین ها راحت تر شود حالا مدعی شدند که من بدون اجازه آنجا نگه داشتم اگر برای اين چند ماه شکایتی مطرح شود یا به ماشین صدمه بزنند چون من در جای خودم پارک کردم و تهدید به زدن ماشین شدم حالا باید چه بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در پارکینگ اختصاصی خودتان پارک کنید و اگر کسی مزاحمتی داشت یا خسارتی وارد کرد می توانید شکایت کنید.
در خصوص چند ماه گذشته مشکلی پیش نمیاد.

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. اقدام به تهدید وتخریب اتومبیل جرم است و میتوانید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت تخریب ماشین میتوانید شکایت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد