مشاوره حقوقی رایگان - سلام برادر بنده به اتهام سرقت و شلاق به 6 ماه حبس محکوم شده و حکم قطعی هم آمده

سلام برادر بنده به اتهام سرقت و شلاق به 6 ماه حبس محکوم شده و حکم قطعی هم آمده چند روز هستش خودش به زندان معرفی کرده چگونه میتونیم براش درخواست کنیم تعلیق در اجرای حکم بدیم الان که دهه فجر هستش امکان عفو وجود داره

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بعد از تحمل 1/3 از مجازات شما میتوانید درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید و میتوانید
درخواست عفو موردی را مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تحمل یک سوم مجازات می تواند درخواست آزادی مشروط بدهد.