مشاوره حقوقی رایگان - بهم خوردن نامزدی

نامزدم دوسال پیش که نامزد کردیم بهم گفت یه کارت بانکی بگیروحساب بازکن بعد الان که بعدازدوسال رفتیم مشاور قبل ازعقدمون که چون که به خاطر اختلاف سنی بهمون گفت جلسه دیگه بیاین واسه نامه عقد ایشون که شبانه بدون اینکه خبری بده وسایلش جمع کردوازشهرمارفت چون ساکن شهردیگه هستن بعد پدرش فرستاد به من وخونوادم میگه مشاوره گفته به هیچ عنوان به شمانامه عقد نمیدم درصورتی که من رفتم وازمشاورپرسیدم گفت من به همه تفاوت سنی ها میگم یک جلسه دیگه بیاین تازندگیشون ده سال جلوبیفته بعداین آقاروزگرفتن نامه عقدکه حاضر نشدهیچ نزدیک چندماه ازش خبری نشدحالا هم رفته وازمن به خاطرمبالغ واریزی شکایت کرده درصورتی که من اون پولا روباایشون که بیرون میرفتیم خرج میکردم ومبالغیش هم برای خریدوسایل عروسی به حسابم میریخت چون خودش شهرما نبودکه برام بخره میخواستم بدونم چون ایشون بدون دلیل نامزدی بهم زده وازم درخواست مبالغی که زمانی بارضایت خودش میزده داره منم حقی دارم وتکلیف هدایا که شامل یک انگشترمیشدکه من برای دستم گشادبودوازدستم افتاده گم شده و...میتونه ازم پس بگیره چون من اون پولا باخودش خرج کردم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هرصورت اکر صرفا نامزد بودید وعقدی صورت نگرفته قابل استرداد است