مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هدایا و پولهای دوران نامزدی

با سلام و ممنون از لطف شما. بنده به مدت ده ماه با دختر داییم نامزد بودیم و به علت اختلافات فراوان از هم جدا شدیم در این مدت از دستبند طلا گرفته تا پول های نقدی نزدیک به سی میلیون تومان برای ایشون هزینه کردم آیا امکان استرداد پول وجود دارد؟

پاسخ ها :

حسين  سيفي

جناب آقای حسين سيفي :

سلام وقت بخیر
بله با استناد به فاکتورهای طلاجات هدایای نامزدی قابل استرداد می باشد

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

منظورتان از نامزدی چیست؟ قبل از عقد است؟
سی میلیون هزینه بابت چه چیزهایی بوده است؟

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

بله در صورت بهم خوردن نامزدی امکان پس گرفتن هدایا وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
استرداد هدایای دوران نامزدی در قانون پیش‌بینی شده است.