مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت اظهارنامه علیرغم داشتن کدپیگیری

سلام پارسال اظهارنامه مالیاتی دادم کد رهگیری اینترنتی هم صادر شد و پرینتش هم دارم .امسال امور مالیاتی میگه اظهارنامه در سیستم ثبت نشده از امور انفورماتیک سازمان مالیاتی هم استعلام شد گفتند ثبت نشده .راه حل چیه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام متاسفانه بایستی با تاخیر و مجدد اقدام کنید

پرسشگر :

پس صدور کد رهگیری بمعنای چیه اگر ثبت نشده؟

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر به ثبت نرسیده باشد و کد رهگیری نداشته باشید ،اداره مالیات مانند فردی که اظهارنامه نداده است ،با شما برخورد می نماید و به فردی که اظهارنامه برای شمت ارسال کرده مراجعه نمایید.