مشاوره حقوقی رایگان - اعضای موظف و غیر موظف هیئت مدیره

با درود و احترام

مدیر مالی هستم و تازه به این شرکت اومدم ... می خوام اظهارنامه مالیاتی رد کنم و خیلی هم عجله دارم .. اعضای موظف و غیر موظف هیئت مدیره دقیقا چه اشخاصی هستند و چه شرایطی باید داشته باشند؟

ممنون میشم زودتر پاسخ بفرمایید

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام
از طریق اداره دارایی و امور مالیاتی پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره مالیات پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عضو موظف هیات مدیره، فردی است که علاوه بر عضویت قانونی در هیات مدیره یک شرکت، دارای سمت اجرایی و شغل مشخص و مستمری در همان شرکتی که عضو هیات مدیره آن است می باشد
عضو غیرموظف هیات مدیره، فردی است که فقط عضو قانونی در هیات مدیره یک شرکت است و هیچ گونه سمت اجرایی و شغل مشخص ندارد
.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعضای موظف علاوه بر عضویت در هیئت مدیره در همان شرکت نیز مشغول بکار هستند .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، وظایف اعضا و نام هايی که در آخرین آگهی روزنامه ثبت کردید ملاک عمل است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با کارشناسان دارایی در میان بگذارید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید در درجه اول اساسنامه شما بررسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعضای موظف هیئت مدیره ضمن عضویت در همان شرکت نیز مشغول بکار هستند برخلاف اعضای غیر موظف

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
از طریق اداره دارایی و امور مالیاتی پیگیری نمایید.