مشاوره حقوقی رایگان - رهن مجدد سند در یک بانک برای دریافت تسهیلات

سلام مالک با در رهن قرار دادن یک سند اقدام به اخذ دو مرحله تسهیلات از یک بانک نموده که فاصله بین این دو تسهیلات 2 سال بوده ، و در فاصله بین این دو تسهیلات اقدام به پیش فروش واحد ها نموده ، و بانک به دلیل عدم پرداخت بدهی اقدام به مصادره ملک نموده ، تکلیف قراردادهای فروش که بین این دو تسهیلات منعقد شده چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خریداران باید از سازنده شکایت کیفری
را مطرح نمایند و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خریدار می تواند دادخواست فک رهن بدهد.