مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و آبروریزی

سه سال پیش یک دانشجوی دختر به من که استادش بودم ابراز علاقه کرد، من به نحوی که صدمه نبیند جواب رد دادم، به مرور زمان شروع به اذیت کرد، توهین و تهدید و ارسال مطالب و صدا و همینطور حضور غیر مجاز بر سر کلاسم آزار دهنده شده و سعی دارد آبروی منو به اشکال مختلف از جمله در فضای مجازی ببره.
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر رفتار ایشان ادامه دار باشد حق شکایت برای شما محفوظ میباشد

یک وکیل

شما میتوانید در دادسرا با ارائه مدارک, پیامهایی که از طرف ایشان ارسال شده شکایت نمایید