مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا

باسلام.صدا رو ضبط كردم و پخش كردم ! آيا اين كار جرم است ؟ صحبت هاي شخص رو تحريف يا كم و زياد نكردم ، هيچ تغييري ندادم ، ب خاطر اينكه ١٥ ماه هر چقدر مي گفتم كسي حرف رو باور نمي كرد ، مجبور شدم صداشون رو ضبط كنم تا باور كنن

پاسخ ها :

پرسشگر :

باتشكر !
سلام.پدرشوهرم يكي از مسولين شهر هستن منو تهديد مي كنن كه از موقعيت شون استفاده مي كنن و منو طلاق مي دن ، در واقع فقط مي خوان من از حق و حقوق م بگذرم و منو مي ترسونن ، آيا مي تونم بابت تهديد و سو استفاده ايشان از شغل شون شكايت كنم ؟

پرسشگر :

باسلام ، جواب سوال رو مي ديد ؟ بنده منتظر هستم

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اولا جرمی صورت نگرفته.ثانیا اگر اخطارهای پدر شوهر حالت تهدید بگیره میتونید ازشون شکایت کنید. ثالثا ایشون حقی به طلاق نداره و قدرت طلاق در اختیار شوهرتون هست و البته قدرت حقوق مالی در اختیار شما