مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

باسلام
چندی پیش یکی ازمشتریانم پشت گوشی فحش ناموسی دادوگوشی رواسپیکربودوشاگردم شاهداین ماجرابود.فرداش چندنفرازمن خاستندبه مغازه اش بروم که ب اصطلاح آشتیمون بدن ومن صداهاروضبط کردم وبازم اقرارکردکه فحش داده.میخاستم بدونم ضبط صدا جرم است وآیا یک نفر شاهد کافیست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اثبات جرائم دو شاهد مرد لازم است. وانگهی صدا و فیلم جزء ادله محسوب نخواهند شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه موضوع را حل و فصل کنید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
صرف ضبط صدا جرم نیست و میتواند به عنوان اماره برای صدور حکم مورد توجه قرار بگیرد و یک نفر شاهد مرد هم به عنوان دلیل پذیرفته نمیشود اما به عنوان اماره پذیرفته میشود.پس صدای ضبط شده و یک شاهد مرد به عنوان اماره پذیرفته میشود.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در برخی محاکم ضبط صدا برای دادگاه سندیت ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دو نفر شاهد لازم است . فایل صوتی سند محسوب نمیشود و تنها اماره برای علم قاضی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ضبط صدا جرم نیست
می توانید بعنوان اماره قضایی برای اثبات ادعای خودتان برای وقوع بزه توهین و قذف استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای اثبات جرائم دو شاهد مرد لازم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جرم نیست نیاز به یک شاهد دیگر دارید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
ضبط صدا جرم نیست ، میتوانید به استناد آن از طرف مقابل شکایت نمایید ، صدای ضبط شده اماره ای است برای دادگاه .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ضبط صدا دلیل بر فحاشی نیست مگر با جود شاهد که شرایط خاص خود را دارد