مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر و جلوگیری از ملاقات با فرزند

سلام
من مرد 35 ساله هستم همسرم 3 ماه پیش بعلت مرگ خواهرش از خونه میره از اختلافاتی مبنی خیانتهای مکرر بینمون بود ک من بخاطر پسرم ک الان 4 سالشه میبخشیدم بعد از چندماه ک بصورت توافقی رفتیم دادگاه برای طلاق بعد جلسه دادگاه متوجه شدم ک همسرم اصلا منزل پدرش نیست و با مرد دیگه ای بصورت مخفیانه زندگی میکنه پدرش هم بخاطر همین موضوع خونش راه نداد همسرم و حالا جدا از خیانت امروز ک گفتم ادرس محل زندگی پسرم و بده امتناع میکنه چون دلیلشم مشخصه با فرد دیگه مخفیفانه زندگی میکنه در داخل گوشیشم بصورت اتفاقی پیامکی مبنی اینکه اون شخص بعد جلسه دادگاه میخواست دنبالش بیاد دیدم حالا این خانم همه زندگی من و تباه کرده و از طرفی زندگی پسرمم داره تباه میکنه از شما تقاضای کمک و نشان دادن راهی ک این خانم نتونه راحت طلاق بگیره و به تفریحش برسه دارم . اگه سوالی هم دارید من پاسخگو هستم خواهشا کمک کنید تا جلوی کاراشو بگیرم و محکوم بشه و درس عبرت بشه برای هم اون نامرد دزد ناموس هم همسر بیعفت من ک دیگه با دیدن اینده این دو نفر کسی به سرش نزنه سقف خونه ای رو خراب کنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید