مشاوره حقوقی رایگان - توقیف همزمان یک چهارم حقوق و پرداخت اقساط مهریه

سلام بزرگواران
من چند روز پیش این سوال رو پرسیدم ولی مگر قانون یکی نیست؟؟
چرا جوابهای متناقضی گرفتم
سلام
من چندسال قبل محکوم به پرداخت هر 3 ماه یک سکه شدم اون موقع سکه زیر 2 تومن بود که
با توجه به افزایش نامتعارف سکه 10 تومن در یک سال و نیم گذشته اعسار دادم و مقرر شد هر 11 ماه یک سکه پرداخت کنم....
حال با توجه به پرداخت مرتب من به زوجه ولی ازین ماه از حقوق کارمندی من یک چهارم کسر میشود
چطور از 2 طریق یک مهریه را میگیرند در صورتی که من لیست تمام دارایی ها رو دادم و اکنون مشکلات مالی بنده زیاد شده.
لطفا راهنمایی فرمائید یا رفع توقیف بایستی بگیرم یا اگر از حقوق کسر میشود دیگر قسط ماهانه واسه چی هست؟ باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای پرداخت مهریه معمولا مالی از طرف زوجه توقیف می‌شود که سهل الاوصول تر باشد . مگر انکه خودتان مال دیگری معرفی کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید ت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی برای شما قسط بندی شده دیگه نباید از حقوق شما کسر شود به اجرای احکاممراجعه و حضورا پیگیری کنید