مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام واحترام
تعدیل تقسیط مهریه گرفتم هرشش ماه بایدیک سکه بدم میتونه 1_4حقوقم را نیز کسر کند باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حقوق در صورتی که فرزند داشته باشد تا یک چهارم قابل توقیف است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر باید یا اقساط را مطالبه کند یا یک چهارم از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید برخی شعبات نمی پذیرند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

البته رویه ها متفاوت است و معمولا قضات کسر از حقوق را با تقسیم نمیپذیرند