مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام و احترام زوجه اینجانب در تاریخ 18-10-1397 در دادسرا عنوان نموده از فروردین ماه 1397 بنده به ایشان نفقه نداده ام.
لازم به توضیح است که طبق توافق انجام شده با زوجه در فروردین سال 1397در نزد دادیار تعهد کتبی داده ام ماهانه سیصد هزار تومان پول از فروردین 97 به حساب بانکی زوجه واریز کنم.

از فروردین 97 مرتب و منظم ماهانه 300 هزار رو واریز کرده ام ولی بنده در مهر ماه 1397 نتونستم واریز کنم (به علت هزینه های درمان دختر 3 ساله ام که با بنده زندگی می کند) ولی در آبان ماه 600 هزار تومان (بابت نفقه مهر و آبان97) به حسابش واریز نموده ام و تا به الان که فروردین 1398 می باشد واریز ماهانه سیصد هزار تومان به حساب زوجه را انجام می دهم .
در ضمن به دادیار توضیح دادم که فرزند مشترک دختر 3 ساله دارم که در نزد بنده زندگی می کند و مجبور شدم از بابت هزینه های بیمارستان در مهرماه 1397 خرج و مخارج دخترم را بدهم و نتوانسته ام در مهر ماه پول به حساب زوجه واریز نمایم
ولی دادیار برایم کیفرخواست صادر کرده و در متن کیفرخواست عنوان نموده : با توجه به اقرار صریح متهم در مهر 1397 زوج هیچگونه واریزی به حساب زوجه نداشته است ) فلذا جلب به دادرس شده ام.

سوال ؟ آیا بابت عدم واریز نفقه در مهر ماه 97 ( ولی در آبان 97 جبران نموده ام ) در دادگاه و با توجه به مدارک پزشکی دخترم در مهر 97 امکان محکومیت بنده می باشد؟
سوال 2 ؟ در دادگاه چگونه از خودم دفاع کنم و ثابت کنم واقعا در مهر 97 نمیتوانستم پول به حساب زوجه واریز کنم و به قاضی محترم بفهمانم من سوء نیت نداشتم؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام مطابق ماده 58 قانون حمایت خانواده ملاک وصف کیفری داشتن ملائت میباشد و بنابر توضیحات شما اولا شما ملایت نداشته .ثانیا سوءنیت در این مورد وجود نداشته.شما میتوانید بر همین اساس دفاعیات خود را تنظیم کنید .و مدارک پزشکی فرزندتان را ارائه دهید