مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در بانک

سلام من دارم لیسانس حسابداری مو میگیم و هدفم کارمند بانک شدن هست چند سوال ازتون داشتم
1:من اگه در شهر خودم امتحان دادم و قبول نشدم میتونم در شهر دیگری از استانم یا شهر های استان های دیگه امتحان بدم!؟
2:من مثلا در بانک ملت استخدام شدم و چند سال اون جا بودم می تونم مثلا برم بانک تجارت و اون جا استخدام بشم!؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام جهت اطمینان از بانک مربوطه سوال شود

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
بستگی به آیین نامه های ارگان مذکور دارد.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

انتقالی با موافقت دو بانک امکان پذیر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از بانک مربوطه پیگیری نمایید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
سوالات شما حقوقی نیستند. برای پاسخ باید به مقررات و آئین نامه های استخدامی بانک مورد نظرتان مراجعه کنید.