مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی بانک ملت

من سال گذشته در ازمون بانک ملت قبول شدم ولی موقع مصاحبه به علت این که رشته کارشناسیم به نام مدیریت بازرگانی دریایی بود اجازه مصاحبه به من داده نشد ، در حالی که از دانشگاه نامه گرفته بودم که این رشته با مدیریت بازرگانی تفاوتی ندارد ، ایا با طرح شکایت امیدی برای قبولی هست؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر چون بسته به شرایط استخدامی ان بانک قابل پذیرش نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شرایط استخدامی بانک مورد نظر مهم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به آگهی استخدامی دارد بنظر آری
خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرایط استخدامی بانک مورد نظر مهم است نتیجه قابل پیش بینی نیست

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

شرایط استخدامی بانک ملاک است بعید میدونم نتیجه بگیرید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
میتوانید در دیوان عدالت اداری موضوع را بررسی نمایید ولی با توجه به فرض سوال امکان اخذ نتیجه مطلوب بسیار کم هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به مفاد و شروط آگهی استخدام خواهد داشت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اگر با توجه به مدرک تحصیلی خود و شرایط استخدامی بانک ملت، شما می‌توانستید در این شغل مصاحبه شوید، می‌توانید از طریق طرح شکایت به مراجع ذی‌صلاح و دیوان عدالت اداری اعتراض کنید. برای این منظور، بهتر است ابتدا با بانک ملت تماس گرفته و توضیحات لازم را از آنها بگیرید. در صورتی که به نظر شما از شما به دلیل تفاوت شاخص‌های مورد نیاز و شرایط استخدامی، به طور ناعادلانه امتناع شده است، می‌توانید با توجه به قوانین و مقررات مربوطه، از طریق ارسال شکایت به سازمان تعیین و تشکیل سوابق کاری وزارت کار و امور اجتماعی و یا سایر مراجع قضایی، اعتراض کنید.